OVER ONS

In 1985 is de heer J.M.M.A.P. (Jennie) van den Berg begonnen met zo’n 20 werknemers in 2 ploegendiensten. Galvin kreeg meer en meer naamsbekendheid en daarmee stegen ook de inkomende orders. Zoveel, dat er begin jaren 90 vol continue werd gedraaid met zo’n 50 medewerkers.

Jennie heeft samen met zijn vrouw Hannie in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de branche. Ook in mindere economische periodes is Galvin een betrouwbare factor in het verzinkwerk gebleken.

Met zijn vader als leermeester werd H.J.A. (Heikki) van den Berg, na een motorcross carrière op NK, EK en WK niveau, bij de zaak betrokken. In de jaren die hierop volgden, werd hij klaargestoomd om uiteindelijk in 2011 het stokje over te nemen.
Heikki is voornemens om de goede naam van Galvin hoog te houden. Uiteraard is Jennie nog altijd nauw betrokken bij het bedrijf en houdt hij een oogje in het zeil.

In al deze jaren heeft het automatiseren van de processen de aandacht gehad. Ondertussen heeft Galvin de beschikking over twee hanglijnen en één trommellijn.

We zijn er trots op dat onze klanten van de eerste dag de weg naar Galvin nog steeds weten te vinden en dat er in deze tijd weer meer en meer vol continue wordt gedraaid.

jennie_heikki

Galvin Elektrolytisch Verzinkwerk: al 25 jaar sterk in kwaliteit en levertijd!

galvin_logo_wit-e1432127368118

CONTACT:

Galvin
Industrieterrein “Vijf Eiken”
Souvereinstraat 8
4903 RH Oosterhout
Telefoon: 0031(0)162-458880
Fax: 0031(0)162-424030
Email: info@galvin.nl

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Realisatie: Webstudio Renée