KWALITEIT

Continue procesbewaking met behulp van geavanceerde apparatuur garandeert een correcte levering van kwaliteitsproducten.
Al onze processen worden voortdurend gecontroleerd volgens de in het handboek kwaliteitsborging (ISO 9001 : 2015) vastgelegde voorschriften.
Tevens is er een eigen laboratorium aanwezig.
Mede dankzij het geautomatiseerde planningsysteem, ondersteund door de mogelijkheid van eigen transport, zijn snelle levertijden voor ons en onze opdrachtgevers een begrip.

Galvin levert kwaliteit op tijd en gunstig van prijs…!

 

MILIEU

Galvin besteedt veel aandacht aan de zorg voor het milieu. Het elektrolytisch verzinken van metaal is simpelweg onmogelijk zonder het gebruik van chemische additieven. Die zijn noodzakelijk voor een kwalitatief hoogstaande bewerking van blank metaal in de verschillende spoel- en galvaniseerbaden.

“Galvin beseft dit als geen ander en weet dat voorzichtigheid geboden is.”

Daarom zijn alle inspanningen er op gericht om de uitstoot van schadelijke emissies tot een absoluut minimum te beperken. Dit is gerealiseerd in een volautomatisch gesloten productieproces (m.b.v. ionenwisselaars).

Maar Galvin heeft daarnaast ook een waterzuivering installatie en een slibdroger in gebruik. Galvin heeft alle mogelijke voorzieningen getroffen om elke vorm van milieuverontreiniging tegen te gaan. En daar zijn wij trots op, want zo zijn er niet veel in de markt.

BELEIDSVERKLARING

Klik hier voor onze beleidsverklaring.

ISO certificaat 2023-2026
goldaward
galvin_logo_wit-e1432127368118

CONTACT:

Galvin
Industrieterrein “Vijf Eiken”
Souvereinstraat 8
4903 RH Oosterhout
Telefoon: 0031(0)162-458880
Fax: 0031(0)162-424030
Email: info@galvin.nl

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Realisatie: Webstudio Renée